Το Shape προτείνει μία εύκολη συνταγή για κοτόπουλο στη γάστρα με μπύρα, για ένα ελαφρύ και χορταστικό γεύμα.
Υλικά
700 γρ. στήθος φιλέτο ή ολόκληρο φρέσκο ορεινό κοτόπουλο Πίνδος
Προετοιμασία
1.Βάζουμε στο φιλέτο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και το τοποθετούμε στη γάστρα.
2.Περιχύνουμε με την μπύρα και ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά για 3 ώρες για να γίνει νόστιμο και ζουμερό. Αν βιάζεστε, αυξήστε τη θερμοκρασία και γυρίστε το κάθε 10 λεπτά για να μην ξεραθεί.