Ο Συνεταιρισμός

65 χρόνια δίπλα σας καθημερινά, αγνά, ποιοτικά

Με έδρα το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, είναι ο μεγαλύτερος Συνεταιρισμός της Ελλάδος και ένας από τους μεγαλύτερους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Από το 1958 ηγείται στον χώρο της ελληνικής πτηνοτροφίας, με πρωταρχικό στόχο πάντα την παραγωγή προϊόντων κοτόπουλου υψηλής διατροφικής αξίας, ποιότητας, ασφάλειας και αξεπέραστης νοστιμιάς.

Σήμερα, η μεγάλη «οικογένεια» της ΠΙΝΔΟΣ αριθμεί 500 πτηνοτρόφους- παραγωγούς και πάνω από 1.200 εργαζόμενους, ενώ παραμένει σταθερά αφοσιωμένη στον στόχο της.

Να προσφέρει ποιοτικά και ασφαλή προϊόντα προστιθέμενης αξίας, που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών της, με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον και βασικό της άξονα ανάπτυξης τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι αρχές
του Συνεταιρισμού

 • Ποιότητα

  Επενδύουμε διαρκώς σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, καθώς και τεχνογνωσία αιχμής, για να είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντας μας διατηρούν την άριστη ποιότητά τους μέχρι τη στιγμή που θα φτάσουν στο πιάτο σας. Γιατί χάρη σ’ αυτή καθιερωθήκαμε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των καταναλωτών.
 • Ασφάλεια

  Η ασφάλεια των προϊόντων μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Γι’ αυτό και πραγματοποιούμε καθημερινά αυστηρούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, εφαρμόζοντας παράλληλα σύστημα πλήρους ιχνηλασιμότητας, ώστε να είμαστε σίγουροι πως ό,τι σας προσφέρουμε φέρει τη σφραγίδα ποιότητας, ασφάλειας και νοστιμιάς ΠΙΝΔΟΣ.
 • Σεβασμός & Αξιοπιστία & Υπευθυνότητα

  Γιατί βασιστήκαμε σ αυτές τις αξίες και έτσι αποκτήσαμε τη δύναμή μας. Λειτουργούμε με σεβασμό πάντα στη φύση, τον άνθρωπο, την κοινωνία.
 • Καινοτομία & Έρευνα

  Τολμήσαμε από την αρχή, πετύχαμε και με την ίδια δέσμευση για πρωτοπορία συνεχίζουμε και στο μέλλον. Έχουμε αναπτύξει μια ισχυρή και ολοκληρωμένη λειτουργία Έρευνας και Ανάπτυξης, στελεχωμένη από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με στόχο τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.
 • Κυκλική Οικονομία

  Εφαρμόζουμε ένα πρότυπο μοντέλο κυκλικής οικονομίας, στο σύνολο της παραγωγικής μας διαδικασίας, επενδύοντας διαρκώς στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, με βιώσιμες πρακτικές και με ορθολογική χρήση των φυσικών πόρων.
 • Ομαδικότητα

  Γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, η οποία αναγνωρίζει πως η κατάκτηση της κορυφής είναι υπόθεση ομαδική.


  Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Συνεταιρισμό μας εδώ.

Ο Συνεταιρισμός

Ταξιδέψτε μαζί μας στην ΠΙΝΔΟ!