Ελεύθερη Βοσκή

Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ ξεχωρίζει για τη μοναδική γεύση και τη μοναδική ποιότητά του και έχει κατακτήσει  σημαντικές διακρίσεις στην διεθνή και εγχώρια αγορά της γαστρονομίας. Η αξεπέραστη γευστική εμπειρία, η ποιότητα, η νοστιμιά και η ασφάλεια προέλευσής του, το έχουν καθιερώσει πρώτο στις προτιμήσεις διεθνών και Ελλήνων ειδικών της γαστρονομίας, αλλά και πρώτο στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Τώρα και σε νέα συσκευασία ECO SAFETY PACK, μια συσκευασία, υψηλής προστασίας, 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη. Πρώτη η ΠΙΝΔΟΣ χρησιμοποιεί μια τέτοια συσκευασία στην κατηγορία προϊόντων κοτόπουλου στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας έμπρακτα το σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στη διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των προϊόντων που προσφέρει στους καταναλωτές της.

Έχοντας χρησιμοποιήσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σύγχρονη τεχνολογία της πτηνοτροφίας, το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής συσκευάζεται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), για ακόμη μεγαλύτερη φρεσκάδα και ασφάλεια του προϊόντος.

Ενώ πάνω σε κάθε συσκευασία αναγράφεται ο κωδικός της φάρμας εκτροφής και μπορείτε να τη δείτε πληκτρολογώντας εδώ. Γιατί είναι σημαντικό να γνωρίζεις από που προέρχεται αυτό που επιλέγεις να βάλεις στο τραπέζι σου!

Ελεύθερη Βοσκή

Χαρακτηριστικά του
Κοτόπουλου Ελεύθερης Βοσκής

  • Προέρχεται από φυλή βραδείας ανάπτυξης (τουλάχιστον 2 μήνες εκτροφής).
  • Εκτρέφεται σε ορεινές φάρμες του Ν. Ιωαννίνων, σε υψόμετρο άνω των 700μ.
  • Μεγαλώνει με τον παραδοσιακό τρόπο εκτροφής.
  • Ελεύθερη πρόσβαση μετά την 20η ημέρα εκτροφής, σε υπαίθριο χώρο βόσκησης.
  • 100% φυτική πιστοποιημένη διατροφή, από τον κρατικό φορέα AGROCERT.
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό της τροφής του είναι το καλαμπόκι (65%), γι’ αυτό και έχει το χαρακτηριστικό έντονο κίτρινο χρώμα, το οποίο διατηρείται και μετά το μαγείρεμα.
  • Περιέχει πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτροφής του τηρούνται αυστηρές προδιαγραφές ευζωίας των πτηνών.
  • Σε κάθε στάδιο της παραγωγικής του διαδικασίας εφαρμόζονται αυστηροί έλεγχοι, προσαρμοσμένοι στο πρότυπο διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων ISO 22000: 2018, ώστε ο καταναλωτής να απολαμβάνει υψηλής ποιότητας, ασφάλειας και θρεπτικής αξίας προϊόντα.
  • Έχει ανώτερη γεύση και πρόσφατα έλαβε για μία ακόμη χρονιά το βραβείο ανώτερης γεύσης iTQi, από το Διεθνές Ινστιτούτο στις Βρυξέλλες.

Μεγαλωμένο στο φυσικό ορεινό και καθαρό από αστικούς ρύπους περιβάλλον της οροσειράς της Πίνδου, ξεχωρίζει για τη νοστιμιά, τη γεύση και την υψηλή διατροφική του αξία αλλά και τη νέα πρωτοποριακή συσκευασία, η οποία φροντίζει για την άριστη ποιότητα και έξτρα ασφάλεια του προϊόντος, και κατ’ επέκταση την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει το περιβάλλον.

Δείτε τα προϊόντα κοτόπουλου ελεύθερης βοσκής, τη σειρά αλλαντικών από 100% κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής αλλά και την παραδοσιακή μας κοτόπιτα από κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής.

Δείτε το βίντεο
με τη ΝΕΑ
συσκευασία!