Χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλο Πίνδος τηγανιά από τον σεφ Ιωάννη Κουφό.
Υλικά
400 γρ λουκάνικο χωριάτικο κοτόπουλο Πίνδος
Προετοιμασία
1.Σε ένα μπολ βάζουμε το κρασί, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού, τη σόγια, την πάπρικα και τη ρίγανη και τα ανακατεύουμε καλά.
2.Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί, προσθέτουμε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες, σοτάρουμε καλά και αποσύρουμε από το τηγάνι.
3.Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το κρεμμύδι το σκόρδο και τις πιπεριές να σοταριστούν καλά, έπειτα προσθέτουμε πάλι τα λουκάνικα, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
4.Χαμηλώνουμε τη φωτιά αλατοπιπερώνουμε, σκεπάζουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά.
5.Έπειτα προσθέτουμε τα ντοματίνια και τη φέτα, σιγομαγειρεύουμε για 2-3 λεπτά ακόμα αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε.