Δοκιμάστε μια μοναδική συνταγή για τραγανά μπιφτέκια κοτόπουλου Πίνδος με Hot Honey Mayo από τον σεφ Βασίλη Πατσή.

Τραγανά μπιφτέκια κοτόπουλου με Hot Honey Mayo

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:20

Υλικά

Μπιφτέκια χειροποίητα και μπιφτέκια για burger Πίνδος 


Για την Hot Honey Mayo:

  • 100 γρ. Μαγιονέζα
  • 2 κ. γλυκού μέλι
  • 2 κ. σούπας σάλτσα τσίλι ή μπούκοβο
  • Χυμός από λάιμ

Για το σερβίρισμα:

  • 4 ψωμάκια Burger ή brioche
  • 4 φέτες τυρί cedar ή  κασέρι τριμμένο
  • Μαρούλι

Προετοιμασία

1.Ψήστε τα μπιφτέκια και κρατήστε τα ζεστά.

2.Για να φτιάξετε την εύκολη  σάλτσα  μαγιονέζας, ανακατέψτε όλα τα υλικά της μαγιονέζας σας σε ένα μικρό μπολ και αφήστε το στην άκρη.

3.Βάλτε τα ψωμάκια με την κομμένη πλευρά προς τα πάνω στη σχάρα. Τοποθετείτε μια φέτα τυρί ή και τριμμένο πάνω από τα μισά ψωμάκια. Βάλτε τα ζεστά μπιφτέκια από πάνω, συμπληρώνετε με μαρούλι, σάλτσα μαγιονέζας ή και ό,τι άλλο σας αρέσει και τέλος κλείστε το burger με το πάνω μέρος από το ψωμάκι.