Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη τηγανιά κοτόπουλου μαριναρισμένη με λαχανικά.
Υλικά
1 συσκευασία Τηγανιά Chicken Gourmet
Προετοιμασία
1.Κόβουμε τις πατάτες σε τέταρτα και τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
2.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220℃ στον αέρα.
3.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε για λίγο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σ’ ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 15 λεπτά.
4.Προσθέτουμε τα σπαράγγια και την τηγανιά, αφαιρώντας τη από το δισκάκι της και ψήνουμε για ακόμη 25 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο την τηγανιά.
* Ο χρόνος ψησίματος του προϊόντος CHICKEN GOURMET ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του οικιακού φούρνου.