Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμη τηγανιά κοτόπουλου μαριναρισμένη με λαχανικά.

Τηγανιά κοτόπουλου με λαχανικά

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:50

Υλικά

1 συσκευασία Τηγανιά Chicken Gourmet


  • 250 γρ. baby πατάτες
  • 100 γρ. καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • 100 γρ. κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • ½ ματσάκι σπαράγγια
  • 40γρ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο

Προετοιμασία

1.Κόβουμε τις πατάτες σε τέταρτα και τις βάζουμε σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.

2.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220℃ στον αέρα.

3.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύουμε για λίγο και στη συνέχεια τα μεταφέρουμε σ’ ένα πυρίμαχο σκεύος και ψήνουμε για 15 λεπτά.

4.Προσθέτουμε τα σπαράγγια και την τηγανιά, αφαιρώντας τη από το δισκάκι της και ψήνουμε για ακόμη 25 λεπτά, ανακατεύοντας στο ενδιάμεσο την τηγανιά.

* Ο χρόνος ψησίματος του προϊόντος CHICKEN GOURMET ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του οικιακού φούρνου.