Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με αρωματικό πλιγούρι.

Σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με αρωματικό πλιγούρι

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

01:10

Υλικά

1 συσκευασία Σουβλάκια Chicken Gourmet


  • 150γρ πλιγούρι
  • 150ml νερό βραστό
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μικρή τομάτα κομμένη σε κυβάκια
  • 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
  • ½ λεμόνι (χυμό)
  • λίγο φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο
  • αλάτι & πιπέρι

Προετοιμασία

1.Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε το πλιγούρι, προσθέτουμε το βραστό νερό, σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη, την οποία τρυπάμε σε 2-3 σημεία και αφήνουμε για 45 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.

2.Παράλληλα, ψήνουμε τα σουβλάκια με το δισκάκι τους για 25-30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Εναλλακτικά, ψήνουμε σε ψηστιέρα ή γκριλιέρα για 10-12 λεπτά, γυρίζοντας ανά τακτά διαστήματα πλευρά στα σουβλάκια.

3.Σερβίρουμε μαζί με το αρωματικό πλιγούρι.

* Ο χρόνος ψησίματος του προϊόντος CHICKEN GOURMET ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του οικιακού φούρνο.