Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα σουβλάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με αρωματικό πλιγούρι.
Υλικά
1 συσκευασία Σουβλάκια Chicken Gourmet
Προετοιμασία
1.Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε το πλιγούρι, προσθέτουμε το βραστό νερό, σκεπάζουμε με διαφανή μεμβράνη, την οποία τρυπάμε σε 2-3 σημεία και αφήνουμε για 45 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
2.Παράλληλα, ψήνουμε τα σουβλάκια με το δισκάκι τους για 25-30 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο. Εναλλακτικά, ψήνουμε σε ψηστιέρα ή γκριλιέρα για 10-12 λεπτά, γυρίζοντας ανά τακτά διαστήματα πλευρά στα σουβλάκια.
3.Σερβίρουμε μαζί με το αρωματικό πλιγούρι.
* Ο χρόνος ψησίματος του προϊόντος CHICKEN GOURMET ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του οικιακού φούρνο.