Μια εύκολη συνταγή για πεντανόστιμα κοπανάκια κοτόπουλου μαριναρισμένα με πατάτες country.

Κοπανάκια κοτόπουλου με πατάτες country

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

01:00

Υλικά

1 συσκευασία Κοπανάκια Chicken Gourmet


  • 500γρ. πατάτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. πάπρικα καπνιστή
  • ½ κ.γ. θυμάρι

Προετοιμασία

1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180℃ στον αέρα (ή 200℃ στις αντιστάσεις).

2.Πλένουμε καλά τις πατάτες, τις στραγγίζουμε και τις κόβουμε με τη φλούδα κατά μήκος (σε έκτα ή όγδοα).

3.Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο με τη σκόνη πάπρικας, το θυμάρι και το αλάτι. Προσθέτουμε τις κομμένες πατάτες και ανακατεύουμε πολύ καλά ώστε να μαριναριστούν ομοιόμορφα.

4.Στρώνουμε ένα ταψί με λαδόκολλα, τοποθετούμε τις πατάτες και ψήνουμε για 30 λεπτά, αναποδογυρίζοντας τες κατά διαστήματα. Ταυτόχρονα, ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες τα κοπανάκια με το δισκάκι τους και σερβίρουμε μαζί με τις πατάτες.

* Ο χρόνος ψησίματος του προϊόντος CHICKEN GOURMET ενδέχεται να διαφοροποιείται ανάλογα με τον τύπο του οικιακού φούρνου.