H ΠINΔOΣ είναι σήμερα ο ηγέτης στην ελληνική πτηνοτροφία. Xάρη στη δική σας εμπιστοσύνη!

Παϊδάκια κοτόπουλο με σως ροδιού

Επίπεδο Δυσκολίας

Μέτριο

Προετοιμασία

01:00

Υλικά

6 παϊδάκια κοτόπουλου BBQ ΠINΔOΣ


  • 1 κούπα ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές ξίδι κόκκινο
  • 2 κουταλιές μέλι
  • 2 κουταλιές πάπρικα
  • 1/2 κούπα χυμός ροδιού συμπυκνωμένος (σε αραβικά super-markets)

Προετοιμασία

1.Μαρινάρουμε τα παϊδάκια από το προηγούμενο βράδυ (ή για 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου) με το λάδι, ξίδι, μέλι και πάπρικα.

2.Όταν θέλουμε να τα ψήσουμε, ανάβουμε το γκριλ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε για 12-15 λεπτά από κάθε πλευρά.Τα βάζουμε στην πιατέλα, περιχύνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό ροδιού και σερβίρουμε αμέσως.