O Executive chef Ιωάννης Κουφός μας παρουσιάζει μια συνταγή για ρολάκια με χωριάτικο λουκάνικο κοτόπουλου Πίνδος ελεύθερης βοσκής & σάλτσα γλυκόξινης μουστάρδας!
Υλικά
4 χωριάτικα λουκάνικα κοτόπουλο Πίνδος
Για τη σος
Προετοιμασία
1.Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει και προσθέτουμε το πράσο ψιλοκομμένο και τα κομμένα τα μανιτάρια, σοτάρουμε καλά και προσθέτουμε το λευκό σουσάμι, αποσύρουμε από την φωτιά.
2.Σε ένα βαθύ σκεύος προσθέτουμε το τριμμένο μανούρι, τα σοταρισμένα υλικά και τον δυόσμο και ανακατεύουμε καλά διορθώνουμε την γεύση προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.
3.Αφού έχουμε κόψει τα λουκάνικα στα τέσσερα σε λεπτά μπαστουνάκια παίρνουμε δύο δύο φύλλα κάθε φορά και προσθέτουμε ένα κομμάτι λουκάνικο και μια κουταλιά από τη γέμιση, περνάμε με αυγό τις άκρες του φύλλου και τυλίγουμε σε ρολάκι.
4.Σε ένα βαθύ τηγάνι έχουμε βάλει το λάδι να ζεσταθεί και τηγανίζουμε τα ρολάκια προσεκτικά να μην ανοίξουν μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Για τη σος
1.Σε ένα σκεύος προσθέτουμε την μουστάρδα και τη μαρμελάδα βερίκοκο και ανακατεύουμε καλά, έπειτα προθέτουμε όλα τ υπόλοιπα υλικά.
2.Σερβίρουμε τα ρολάκια με την σος και από πάνω το μαύρο σουσάμι.