Μαριναρισμένη τηγανιά κοτόπουλο Πίνδος σε Κυπριακή Πίτα.
Υλικά
1 κιλό Μαριναρισμένη Τηγανιά Κοτόπουλο Πίνδος
Για τη sauce μουστάρδας:
Προετοιμασία
1.Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε την μαριναρισμένη τηγανιά. Την αφήνουμε να πάρει χρώμα χωρίς να ανακατεύουμε συνέχεια. Μόλις ροδοκοκκινίσει την αφαιρούμε από το τηγάνι.
2.Τοποθετούμε σε μπολ όλα τα υλικά για τη sauce και ανακατεύουμε πολύ καλά μ’ ένα πιρούνι. Αν θέλετε προσθέτετε λίγο αλάτι.
3.Σε ένα τηγάνι ή μια τοστιέρα ζεσταίνουμε τις κυπριακές πίτες. Τις ανοίγουμε στη μέση και αρχίζουμε να τοποθετούμε τα υλικά.
1.Βάζουμε λίγη ρόκα. Προσθέτουμε τα κομμάτια της τηγανιάς. Βάζουμε ότι λαχανικό θέλουμε όπως αγγουράκι, τοματίνια, πιπεριά, κρεμμύδι και στο τέλος προσθέτουμε τη σως.
Καλή σας όρεξη!