Ανοιχτό σάντουιτς Ranch Chicken με σαλάμι και τσένταρ από τον σεφ Βασίλη Πατσή.
Υλικά
1 συσκευασία φιλετάκια πανέ ψημένα ΠΙΝΔΟΣ
Για την σάλτσα Ranch:
Για το σάντουιτς:
Προετοιμασία
Για την σάλτσα Ranch:
1.Τοποθετήστε το γάλα την κρέμα γάλακτος, τη μαγιονέζα, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και τον άνηθο σε ένα πλατύ βάζο . Τοποθετήστε ένα μπλέντερ εμβάπτισης (μπλέντερ με ραβδί) και ανακατέψτε με μια κίνηση πάνω/κάτω μέχρι να ομογενοποιηθεί καλά, περίπου 30 δευτερόλεπτα! Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τυπικό μπλέντερ.
2.Αφαιρέστε το μπλέντερ και προσθέστε το φρέσκο σχοινόπρασο. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι όσο χρειάζεται. Καλύψτε το βάζο με το καπάκι του και βάλτε το στο ψυγείο για αρκετές ώρες ή όλη τη νύχτα.
Για το σάντουιτς:
1.Ψήστε τα κοτόπουλα πάνε σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.
2.Τοποθετήστε πάνω λεπτές φέτες ντομάτας, κρεμμύδι και φέτες από σαλάμι μπύρας ή μπέικον. Ξανάβαλτε στο φούρνο ή στο air fryer για δυο λεπτά. Τέλος απλώστε πάνω φέτες τσένταρ και αφήστε να λιώσει. Βάλτε πάνω σε ψωμί γερμανικού τύπου και σερβίρετε με την σάλτσα.