Μια εύκολη συνταγή για μπέργκερ με κοτόπουλο Πίνδος και σάλτσα παρμεζάνας.
Υλικά
1 συσκευασία μπιφτέκια κοτόπουλο Πίνδος
Υλικά για την σος:
Επιπλέον υλικά για τα μπέργκερ:
Προετοιμασία
Ψήνουμε τα μπιφτέκια και τα αφήνουμε κάπου να διατηρούνται ζεστά.
Για την σάλτσα:
1.Βάζουμε το μούλτι, το γιαούρτι, την παρμεζάνα και λίγο αλάτι. Τα χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν.
2.Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται κι άλλο αλάτι προσθέτουμε.
3.Διατηρούμε τη σος στο ψυγείο.
Συναρμολόγηση:
1.Έχουμε όλα τα υλικά μπροστά μας.
2.Ανοίγουμε τα ψωμάκια, βάζουμε ένα μπιφτέκι και ότι άλλο θέλουμε μέσα από τα υλικά που έχω προαναφέρει ή άλλα της αρεσκείας σας.
3.Τέλος προσθέτουμε τη σος και κλείνουμε το μπέργκερ.