Μια εύκολη συνταγή για μπέργκερ με κοτόπουλο Πίνδος και σάλτσα παρμεζάνας.

Μπέργκερ κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζάνας

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:20

Υλικά

1 συσκευασία μπιφτέκια κοτόπουλο Πίνδος


Υλικά για την σος:

  • 200 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • ½ φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • αλάτι

Επιπλέον υλικά για τα μπέργκερ:

  • ψωμάκια  για μπέργκερ
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • ντοματίνια
  • 1 αβοκάντο κομμένο σε φέτες
  • κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας που λιώνει (πχ. κασέρι, μοτσαρέλα, γκούντα κλπ)

Προετοιμασία

Ψήνουμε τα μπιφτέκια και τα αφήνουμε κάπου να διατηρούνται ζεστά.

Για την σάλτσα:

1.Βάζουμε το μούλτι, το γιαούρτι, την παρμεζάνα και λίγο αλάτι. Τα χτυπάμε πολύ καλά να ομογενοποιηθούν.

2.Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται κι άλλο αλάτι προσθέτουμε.

3.Διατηρούμε τη σος στο ψυγείο.

Συναρμολόγηση:

1.Έχουμε όλα τα υλικά μπροστά μας.

2.Ανοίγουμε τα ψωμάκια, βάζουμε ένα μπιφτέκι και ότι άλλο θέλουμε μέσα από τα υλικά που έχω προαναφέρει ή άλλα της αρεσκείας σας.

3.Τέλος προσθέτουμε τη σος και κλείνουμε  το μπέργκερ.

Δείτε το βίντεο
από την εκτέλεση
της συνταγής!