Μια εύκολη συνταγή για κεφτεδάκια κοτόπουλο Πίνδος με ντιπ γιαουρτιού από τον σεφ Βασίλη Πατσή που αξίζει να δοκιμάσετε.

Κεφτεδάκια κοτόπουλο με ντιπ γιαουρτιού

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:20

Υλικά

1 συσκευασία κεφτεδάκια κοτόπουλο Πίνδος 450γρ.

Για το ντιπ γιαουρτιού: 

  • 200 γρ. γιαούρτι
  • 50 γρ.μαγιονέζα 
  • 10 γρ. ελαιόλαδο
  • 5 γρ. Μηλόξυδο 
  • 1 κ. γλυκού μέλι
  • δυόσμο, ψιλοκομμένο κατά βούληση 
  • αλάτι

Προετοιμασία

1.Ψήνουμε (ζεσταίνουμε) στο φούρνο ή στο τηγάνι τα κεφτεδάκια σύμφωνα με τις οδηγίες που θα βρείτε στη συσκευασία και τα αφήνουμε στην άκρη. 

2.Προετοιμάζουμε το ντιπ γιαουρτιού, ανακατεύοντας καλά όλα τα υλικά μαζί. Δοκιμάζουμε το αλάτι και σερβίρουμε. 

3.Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκτέλεση της συνταγής:

Δείτε το βίντεο
από την εκτέλεση
της συνταγής!