Ο Βασίλης Καλλίδης προτείνει μια συνταγή για ρολλάκια από φιλέτο κοτόπουλο Πίνδος γεμιστά με λιαστή ντομάτα και κεφαλοτύρι.
Υλικά
4 στήθη κοτόπουλου Ελ. Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ
4 μπαστουνάκια κεφαλοτύρι
1/2 φλ λευκό κρασί
12 λιαστές ντομάτες
3 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
7-8 φύλλα βασιλικού
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι
Για το κουσκουσάκι:
Προετοιμασία
1.Ανοίγουμε τα στήθη κοτόπουλου Ελεύθεσης Βοσκής ΠΙΝΔΟΣ στα δύο και τα αλατοπιπερώνουμε. Τα γεμίζουμε με τα μπαστουνάκια από το κεφαλοτύρι, τις λιαστές και τα φυλλαράκια του βασιλικού.
2.Ρολλάρουμε, αλατοπιπερώνουμε, κλείνουμε με οδοντογλυφίδες και τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμισθεί προσθέτουμε, τον κύβο αραιωμένο σε λίγο νερό. Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 40 λεπτά.
3.Βράζουμε το κουσκουσακι σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
4.Σουρώνουμε καλά και το ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα. Προσθέτουμε τη μουστάρδα, τον μαϊντανό, την πάπρικα, το αλατοπίπερο και το σκόρδο. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.