Μια νόστιμη συνταγή για στήθος κοτόπουλο Πίνδος γεμιστό με μοτσαρέλα & φρέσκια ντομάτα από την Μαρία Δεμιρτσίδου.
Υλικά
2 φιλέτα στήθος κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
Για τη σαλάτα ταμπουλέ (2-3 μερίδες)
Προετοιμασία
1.Ανοίγουμε τα φιλέτα στήθος κοτόπουλου στη μέση και τα αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές.
2.Ρίχνουμε λίγη πάπρικα και λίγο λάδι και τα αλείφουμε καλά στην επιφάνεια του κοτόπουλου.
3.Τοποθετούμε επάνω στα κομμάτια φιλέτου κοτόπουλου σε ροδέλες τη τομάτα και τη μοτσαρέλα και κλείνουμε τα φιλέτα.
4.Τα χαρακώνουμε από πάνω και τα βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο C.
5.Μετά από 15 λεπτά τοποθετούμε την υπόλοιπη μοτσαρέλα επάνω στα φιλέτα και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά.
6.Σ ένα μπολ βάζουμε το πληγούρι (το έχουμε μουλιάσει σ’ ένα μπολ με 2 φλυτζάνια καυτό νερό, για 15 λεπτά) και όλα τα υπόλοιπα υλικά της σαλάτας. Ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά.
7.Σερβίρουμε σ ένα πιάτο βάζοντας μαζί το κοτόπουλο με το ταμπουλέ δίπλα, πασπαλίζουμε το τριμμένο τυρί και…….
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!
Σημείωση: Ο χρόνος ψησίματος ενδέχεται αν διαφοροποιείται ανάλογα το μοντέλο οικιακού φούρνου.