Tα κοτόπουλα ΠINΔOΣ φτάνουν από το βουνό...στο τραπέζι σας!
Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλου
Προετοιμασία
1.Καθαρίστε και ψιλοκόψτε τα κρεμμύδια και τα πράσα.
2.Βάλτε στην κατσαρόλα 4 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι, τα πράσα και τα μπούτια του κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε τα, γυρίστε τα για να σοταριστούν από όλες τις πλευρές και σβήστε με το κρασί.
3.Ρίξτε 2 φλιτζάνια ζεστό νερό, το σέλινο και το σπανάκι και βράστε το φαγητό σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
4.Ρίξτε στην κατσαρόλα το μαρούλι και συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμα 15 λεπτά.
5.Ανακατέψτε σε ένα μπολ την κρέμα γάλακτος με τους κρόκους, το κορν φλάουρ, το χυμό λεμονιού και λίγο αλάτι.
6.Ρίξτε το μείγμα στο φαγητό, αφήστε το στη φωτιά για λίγα λεπτά ανακατεύοντας μέχρι να πήξει η σάλτσα του. Πασπαλίστε με τον άνηθο και σερβίρετε.