Στην ΠINΔO, πρώτοι αποκτήσαμε την πιστοποίηση διασφάλισης ποιότητας ISO 9002, το πρότυπο λειτουργίας HACCP και την πιστοποίηση Agrocert ειδικά για τα Kοτόπουλα Eλεύθερης Bοσκής
Υλικά
4 νωπά φιλέτα μπούτι ή στήθος κοτόπουλο ΠINΔOΣ κομμένα σε κύβους
Προετοιμασία
1.Ανακατεύουμε τη σόγια σως και το κρασί.
2.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και κοκκινίζουμε τα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και το κοτόπουλο σε χαμηλή φωτιά.
3.Προσθέτουμε τα κάστανα, το σουσάμι, το μίγμα με τη σόγια σως και το πιπέρι (το αλάτι με μέτρο γιατί η σόγια σως είναι αλμυρή).
4.Σερβίρουμε πάνω στα φύλλα της σαλάτας και γαρνίρουμε με τις λωρίδες της πιπεριάς.