Μια εύκολη συνταγή για κοτοσαλάτα με σνίτσελ κοτόπουλο Πίνδος από τον σεφ Βασίλη Πατσή που αξίζει να δοκιμάσετε.

Κοτοσαλάτα με σνίτσελ, μήλο, ρόδι και ντρέσινγκ γιαουρτιού

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:10

Υλικά

  • 1 συσκευασία σνίτσελ κοτόπουλου Πίνδος 420γρ. 
  • 2 μήλα κόκκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια 
  • 3/4 φλιτζανιού σπόρους από ρόδι 
  • 4-5 φυλλαράκια ρόκας ή τρυφερά φύλλα από σπανάκι για γαρνίρισμα (προαιρετικά) 

Υλικά για το ντρέσινγκ:

  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 2 κ.σ. ε.π. ελαιόλαδο 
  • 2 κ.σ. χυμό λεμονιού 
  • ξύσμα από 1 λεμόνι 
  • 1/2 κ.γ. κανέλα τριμμένη (προαιρετικά) 

Προετοιμασία

1.Ξεκινάμε με την προετοιμασία του ντρέσινγκ, βάζοντας όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύοντας καλά ώστε να αναμειχθούν τα αρώματα. 

2.Σε ένα άλλο, μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κοτόπουλο, τα μήλα και το ρόδι. Ρίχνουμε από πάνω το ντρέσινγκ γιαουρτιού, ανακατεύουμε και γαρνίρουμε με τα φύλλα ρόκας.

3.Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκτέλεση της συνταγής:

Δείτε το βίντεο
από την εκτέλεση
της συνταγής!