Σας προτείνουμε κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος σε παϊδάκια ψημένα στα κάρβουνα από τον σεφ Βασίλη Πατσή.
Υλικά
1 κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος κομμένο σε παϊδάκια
Προετοιμασία
1.Ανακατεύω πολύ καλά όλα μαζί τα υλικά της μαρινάδας.
2.Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το κοτόπουλο με τη μαρινάδα και το αφήνω τουλάχιστον 5 ώρες στο ψυγείο.
3.Τέλος αφαιρώ τα κομμάτια κοτόπουλου από τη μαρινάδα και τα ψήνω στο σχαροτήγανο ή στα κάρβουνα.