Σας προτείνουμε κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος σε παϊδάκια ψημένα στα κάρβουνα από τον σεφ Βασίλη Πατσή.

Κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής παϊδάκια

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

01:00

Υλικά

1 κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής Πίνδος κομμένο σε παϊδάκια


  • 1 κ. σούπας bbq sauce (μπάρμπεκιου σως)
  • 3 κ. σούπας worcester sauce (γούστερ σως)
  • 2 κ. σούπας πετιμέζι
  • 1/2 κ. γλυκού σκόρδο σκόνη ή πάστα 
  • 180 ml ελαιόλαδο
  • 1/2 κ. γλυκού ρίγανη
  • 1/2 κ. γλυκού θυμάρι
  • Αλάτι/πιπέρι

Προετοιμασία

1.Ανακατεύω πολύ καλά όλα μαζί τα  υλικά της μαρινάδας.

2.Στη συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύω το κοτόπουλο με τη μαρινάδα και το αφήνω τουλάχιστον 5 ώρες στο ψυγείο.

3.Τέλος αφαιρώ τα κομμάτια κοτόπουλου από τη μαρινάδα και τα ψήνω στο σχαροτήγανο ή στα κάρβουνα.