Γευτείτε νόστιμες φτερούγες κοτόπουλου συνοδευμένες από ένα δροσερό ντιπ γιαουρτιού, ιδανικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες!
Υλικά
8 Φτερούγες Κοτόπουλου BBQ ΠΙΝΔΟΣ
Προετοιμασία
1.Βάζουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι, το ζεσταίνουμε και τοποθετούμε τις φτερούγες. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τηγανίζουμε για 4 λεπτά.
2.Παράλληλα, κόβουμε το αγγούρι, το κρεμμύδι και την ντομάτα σε καρεδάκι (μικρά κομματάκια). Σ ένα μπολ έχουμε τοποθετήσει το γιαούρτι και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα λαχανικά. Τρίβουμε με τον τρίφτη το σκόρδο και βάζουμε και λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε το δυόσμο και τον μαϊντανό, λίγη ζάχαρη, το κύμινο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε πολύ καλά.
3.Στο τηγάνι που είχαμε τις φτερουγες τοποθετούμε για λίγα λεπτά τα πιτάκια να πάρουν λίγο χρώμα.
4.Βάζουμε τις φτερούγες στα ξυλάκια σαν σουβλάκι. Τοποθετούμε επάνω στα πιτάκια το ντιπ που έχουμε ετοιμάσει και από πάνω το ξυλάκι με τις φτερούγες. Τοποθετούμε και το λάιμ κομμένα σε κομμάτια και σερβίρουμε.