Μια εύκολη συνταγή για σουβλάκια κοτόπουλου Πίνδος με πορτοκάλι, μέλι, μουστάρδα και μείγμα ζατάρ από τον σεφ Βασίλη Πατσή που αξίζει να δοκιμάσετε.
Υλικά
Για τη μαρινάδα:
Προετοιμασία
1.Σε ενα μπολ χτυπάμε καλά όλα τα υλικά για τη μαρινάδα.
2.Βάζουμε τις μπουκιές κοτόπουλου σε ένα μικρό ταψί και τις περιχύνουμε με τη μαρινάτα. Σκεπάζουμε το ταψί με μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ώστε να μαριναριστούν καλά τα υλικά.
3.Περνάμε τις μπουκιές κοτόπουλου σε ξυλάκια, τα τοποθετούμε σε αντικολλητικό ταψί και τα ψήνουμε στο γκριλ για 12-14 λεπτά γυρίζοντάς τα από όλες τις πλευρές. Στη μέση του ψησίματος τα αλατοπιπερώνουμε.
4.Σερβίρουμε τα σουβλάκια γαρνίροντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.