H ΠINΔOΣ είναι σήμερα ο ηγέτης στην ελληνική πτηνοτροφία. Xάρη στη δική σας εμπιστοσύνη!
Υλικά
6 παϊδάκια κοτόπουλου BBQ ΠINΔOΣ
Προετοιμασία
1.Μαρινάρουμε τα παϊδάκια από το προηγούμενο βράδυ (ή για 3 ώρες σε θερμοκρασία δωματίου) με το λάδι, ξίδι, μέλι και πάπρικα.
2.Όταν θέλουμε να τα ψήσουμε, ανάβουμε το γκριλ, τα αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε για 12-15 λεπτά από κάθε πλευρά.Τα βάζουμε στην πιατέλα, περιχύνουμε με το συμπυκνωμένο χυμό ροδιού και σερβίρουμε αμέσως.