Στην ΠINΔO η παράδοση έχει αξία! Kαι τη σεβόμαστε, χρησιμοποιώντας όμως και την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Μπριζολάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

01:10

Υλικά

4 μπριζόλες κοτόπουλου BBQ ΠINΔOΣ


  • 3/4 του ποτηριού κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές βούτυρο
  • 100 γρ. γιαούρτι
  • 1/2 ποτήρι ξηρό κρασί
  • 1/2 κουταλιά πάπρικα
  • 1 ψιλοκομμένη πιπεριά
  • Aλάτι
  • Πιπέρι
  • Αλεύρι

Προετοιμασία

1.Αλευρώνουμε τις μπριζόλες και τις τηγανίζουμε με το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά και από τις δυο πλευρές.

2.Περιχύνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με το γιαούρτι, τα προσθέτουμε στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα και το αλάτι.

3.Χαμηλώνουμε την ένταση της φωτιάς, προσθέτουμε την πιπεριά και αφήνουμε το κοτόπουλο στη φωτιά για μερικά λεπτά ακόμη.