Ντιπ παρμεζάνας για φτερούγες κοτόπουλο μπάρμπεκιου από τον σεφ Βασίλη Πατσή.

Ντιπ παρμεζάνας για φτερούγες κοτόπουλο μπάρμπεκιου

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

00:20

Υλικά

1 συσκευασία φτερούγες κοτόπουλο μπάρμπεκιου Πίνδος


Για το ντιπ:

  • 1/2 κούπα μαγιονέζα
  • 1/4 της κούπας τυρί παρμεζάνα τριμμένη
  • 1/2 κουταλιές της σούπας πάστα σκόρδου 
  • 1/2 κγ βασιλικός
  • 2 κσ χυμό λεμονιού και λάιμ 
  • 1/2 κγ πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 /2 κουταλάκι του γλυκού μελι 
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο 
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί

Προετοιμασία

1.Χτυπάμε όλα τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν.

2.Προσθέστε δύο κουταλιές της σούπας νερό για να αραιώσει, αν δεν το θέλετε τόσο πηχτό.

3.Σερβίρετε κρύο ή ζεστό 30 δευτερόλεπτα  σε φούρνο μικροκυμάτων ανακατεύοντας ενδιάμεσα.

4.Σερβίρουμε με ψημένες φτερούγες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 

Δείτε το βίντεο
από την εκτέλεση
της συνταγής!