Κοτόπουλο γύρος με σάλτσα τζατζίκι φέτα από τον σεφ Βασίλη Πατσή.
Υλικά
1 συσκευασία γύρο κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ
Για τη φέτα τζατζίκι:
Για το σερβίρισμα:
Προετοιμασία
1.Ψήστε το γύρο στο φούρνο ή σε ένα αντικολλητικό τηγάνι.
2.Φτιάξτε το τζατζίκι. Συνδυάστε τη φέτα, 1/4 φλιτζάνι γιαούρτι, το σκόρδο και το χυμό λεμονιού στο μπλέντερ και ανακατέψτε μέχρι να γίνει κρέμα. Προσθέστε 1/3 φλιτζάνι ακόμα γιαούρτι, τα αγγούρια και μια πρέζα αλάτι και νιφάδες κόκκινου πιπεριού.
3.Για τη συναρμολόγηση γεμίζουμε/αλείφουμε κάθε πίτα με τζατζίκι, μετά μαρούλι, ντοματίνια ή ότι άλλο σας αρέσει και κοτόπουλο. Προσθέστε κόκκινα κρεμμύδια και μυρωδικά. Περιχύστε εάν θέλετε περισσότερο τζατζίκι.