Μια εύκολη συνταγή για σάντουιτς με κοτομπουκιές Πίνδος από τον σεφ Μανώλη Μπούχλη.
Υλικά
500 γρ. Κοτομπουκιά Πανέ Ψημένη ΠΙΝΔΟΣ
Για την coleslaw
Για την σως μουστάρδα - μέλι
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220oC και τοποθετούμε τις κοτομπουκιές για 8-10 λεπτά.
Για τις πατάτες - sticks:
1.Κόβουμε τις πατάτες σε λεπτές λωρίδες σαν sticks, σαν τις τηγανητές.
2.Ξεπλένουμε τις πατάτες για να φύγει το άμυλο και τις τηγανίζουμε.
Για τη σως:
1.Τοποθετούμε όλα τα υλικά σ’ ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά.
Για τη coleslaw:
1.Ψιλοκόβουμε το άσπρο και κόκκινο λάχανο, κόβουμε το κρεμμύδι και το καρότο σε λεπτές λωρίδες. Ψιλοκόβουμε το σέλερυ και το αγγουράκι τουρσί.
2.Τα ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά πολύ καλά σ ένα μπολ και προσθέτουμε και την κάπαρη.
3.Προσθέτουμε το ξύδι και τη μαγιονέζα και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
4.Ολοκληρώνουμε ρίχνοντας το αλάτι και το πιπέρι.
Για τη σύνθεση του σάντουιτς:
1.Ανοίγουμε τελείως ένα ψωμί τσιαπάτα. Αλείφουμε με τυρί κρέμα τις επιφάνειες του ψωμιού.
2.Βάζουμε ότι πράσινο φύλλο επιθυμούμε στο ψωμί, από επάνω τομάτα κομμένη σε λεπτές λωρίδες, σαλάτα coleslaw και στο τέλος βάζουμε τις κοτομπουκιές.
3.Προσθέτουμε λίγη γραβιέρα τρυμμένη και ολοκληρώνουμε προσθέτοτνας τη σως.
4.Σερβίρουμε με τις πατάτες- στικς.