Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε μια νόστιμη συνταγή στο Πρω1νό του ANT1 για παπαρδέλες με ραγού από λουκάνικα κοτόπουλου Πίνδος.
Υλικά
1 πακέτο λουκάνικα τ.Φρανκφούρτης ΠΙΝΔΟΣ (χωρίς γλουτένη)
1 πακέτο παπαρδέλες
1 φλ παρμεζάνα τριμμένη
Για τη σάλτσα:
Προετοιμασία
1.Κόβουμε τα λουκάνικα τ.Φρανκφούρτης ΠΙΝΔΟΣ σε κυβάκια και τα σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο για 5-6 λεπτά.
2.Σβήνουμε με το λευκό κρασί.
3.Αλέθουμε τα λαχανικά στο πολυμίξερ και τα βάζουμε στην κατσαρόλα μαζί με τα λουκάνικα.
4.Προσθέτουμε τον τοματοπελτέ και το αλατοπίπερο.
5.Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
6.Βράζουμε τις παπαρδέλες και τος ρίχνουμε μέσα στη σάλτσα.
7.Ανακατεύουμε απαλά και πασπαλίζουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.