Κεφτεδάκια κοτόπουλου με σάλτσα ντομάτας & καρότου από τον σεφ Βασίλη Πατσή.
Υλικά
1 συσκευασία κεφτεδάκια κοτόπουλο Πίνδος
Για τη σάλτσα:
Προετοιμασία
Για τα κεφτεδάκια:
Τα ψήνουμε στο φούρνο (ή στο air fryer) για 5 λεπτά και τα διατηρούμε ζεστά.
Για τη σάλτσα:
1.Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά.
2.Προσθέστε τα καρότα και το σκόρδο και τσιγαρίστε για 2 λεπτά, στη συνέχεια προσθέστε τον πουρέ ντομάτας το ζωμό και το κάρυ.
3.Αφήνουμε να πάρει βράση και σιγοβράζουμε για 20 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
4.Ρίχνετε τα κεφτεδάκια στη ζεστή σάλτσα και σιγοβράζετε για 5 λεπτά μέχρι να ψηθεί.
5.Σερβίρουμε με ρύζι και απολαμβάνουμε!