Μια γιορτινή συνταγή από τον σεφ Βασίλη Πατσή που αξίζει να δοκιμάσετε.
Υλικά
Προετοιμασία
1.Σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και προσθέστε τα φιλέτα κοτόπουλου, ροδίστε από όλες τις πλευρές.
2.Ρίξτε την πάστα ταγιν ή τη χαρίσα η το γκαράμ μασάλα και το χυμό ροδιού, στη συνέχεια θρυμματίστε τον κύβο ζωμού και αλατοπιπερώστε καλά.
3.Σιγοβράζουμε, ακάλυπτα, για 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα και να ψηθεί το κοτόπουλο.
4.Σβήνουμε ρίχνοντας μέσα από τους σπόρους του ροδιού, τα κρατώντας λίγους να σκορπίσουν πριν σερβίρουμε.
5.Ιδανικά σερβίρουμε με πλιγούρι και φίλε αμυγδάλου.
6.Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκτέλεση της συνταγής: