Στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις, με έδρα το Pοδοτόπι Iωαννίνων, τα κοτόπουλα ΠINΔOΣ είναι εγγυημένα με τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και τις καλύτερες μεθόδους παραγωγής!
Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Προετοιμασία
1.Αλατοπιπερώστε τα κομμάτια του κοτόπουλου και πασπαλίστε τα με το αλεύρι.
2.Βάλτε στην κατσαρόλα 1/4 του φλιτζανι τού ελαιόλαδο και όταν ζεσταθεί, σοτάρετε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τα κομμάτια του κοτόπουλου.
3.Ρίξτε μετά τα ντοματάκια, το πετιμέζι, το ξίδι μπαλσάμικο και τις μπάμιες.
4. Αδειάστε το φαγητό σε ένα ταψί ή σε ένα βαθύ σκεύος και ψήστε το σε προθερμασμένο φούρνο στους 180οC για μία ώρα και 15 λεπτά. Προσέξτε να μην ανακατέψετε το φαγητό, για να μη λιώσουν οι μπάμιες.
5.Πασπαλίστε με το μαϊντανό και σερβίρετε.