Στην ΠINΔO η παράδοση έχει αξία! Kαι τη σεβόμαστε, χρησιμοποιώντας όμως και την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.
Υλικά
1 κοτόπουλο σε μερίδες
Προετοιμασία
1.Βάλτε στην κατσαρόλα 1/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ρίξτε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την κάππαρη.
2.Σοτάρετε για 2-3 λεπτά και ρίξτε μετά τα κομμάτια του κοτόπουλου.
3.Γυρίστε τα για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές και προσθέστε τις πιπεριές. Συνεχίστε το σοτάρισμα για 3-4 λεπτά και μετά ρίξτε το κρασί, τον ντοματοπελτέ, τα ντοματάκια, τη ζάχαρη και τη μισή ποσότητα από τα μυρωδικά.
4.Αλατοπιπερώστε και αδειάστε το φαγητό σε ένα πυρίμαχο σκεύος ή ταψί. Μαγειρέψτε το στους 180οC για μία ώρα.
5.Πασπαλίστε με τα φρέσκα μυρωδικά που κρατήσατε και σερβίρετε.