H ΠINΔOΣ είναι σήμερα ο ηγέτης στην ελληνική πτηνοτροφία. Xάρη στη δική σας εμπιστοσύνη!
Υλικά
1 κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Προετοιμασία
1.Σοτάρετε σε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο.
2.Βάλτε τα κομμάτια του κοτόπουλου. Αλατοπιπερώστε τα και σοτάρετέ τα σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά γυρίζοντάς τα για να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
3.Ρίξτε τα ντοματάκια κονκασέ, τις λιαστές ντομάτες, τον ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1/4 του φλιτζανιού ζεστό νερό, το θυμάρι, το βασιλικό και τη ζάχαρη.
4.Ρίξτε 2 φλιτζάνια νερό στο φαγητό, αλατίστε και βράστε το σε χαμηλή φωτιά για μία ώρα. Οταν βράσει, ρίξτε ακόμη 1 φλιτζάνι ζεστό νερό και το κουσκουσάκι. Βράστε το για 15 λεπτά ακόμα και σερβίρετέ το αμέσως.