Aπό το 1958, 560 μέλη-παραγωγοί φροντίζουν για τις άριστες συνθήκες στα πτηνοτροφεία, ώστε τα κοτόπουλα να μεγαλώνουν με τις καλύτερες προδιαγραφές εκτροφής!

Κοτόπουλο με χρωματιστές πιπεριές

Επίπεδο Δυσκολίας

Εύκολο

Προετοιμασία

01:10

Υλικά

4 νωπά φιλέτα μπούτι κοτόπουλο ΠINΔOΣ


  • 1 πιπεριά κόκκινη
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 πιπεριά κίτρινη
  • 1 πιπεριά πορτοκαλί
  • 1 κρεμμύδι μέτριο
  • 10 μανιτάρια
  • μισό ποτήρι λευκό κρασί
  • 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Προετοιμασία

1.Bάζουμε τα μπουτάκια κοτόπουλου σε ένα τηγάνι με το λάδι και σωτάρουμε ώσπου να ροδίσουν.

2. Κόβουμε τις πιπεριές μπαστουνάκι, το κρεμμύδι σε φετάκια και τα μανιτάρια ροδέλες και τα ρίχνουμε στο ίδιο τηγάνι με το κοτόπουλο.

3.Σβήνουμε με το κρασί, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε λίγο στη φωτιά να πάρουν βράση και να μαλακώσουν.

4.Σερβίρουμε ζεστό, με πατάτες τηγανητές ή ρύζι.