Εντυπωσιάστε τους φίλους σας με ρύζι και συκωτάκια κοτόπουλου ΠINΔOΣ.
Υλικά
230 γρ. συκωτάκια κοτόπουλου ΠINΔOΣ
Προετοιμασία
1.Σε ένα βαθύ τηγάνι σωτάρουμε με το βούτυρο τα κρεμμύδια και τα σκόρδα για μερικά λεπτά (μέχρι να μαλακώσουν).
2.Μετά ρίχνουμε το μπέικον, τα μανιτάρια και τα συκωτάκια και τηγανίζουμε για 6 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας μερικές φορές.
3.Προσθέτουμε το ζωμό και μόλις αρχίσει να βράζει ρίχνουμε το ρύζι (που έχουμε μουλιάσει για μία ώρα στο νερό), τη δάφνη, το σαφράν και το θυμάρι και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει μέχρι να γίνει το ρύζι, ανακατεύοντας μερικές φορές.
4.Προσθέτουμε το μαϊντανό και σερβίρουμε.
<