Συνταγές ελληνικές και εξωτικές, γρήγορες για το τηγάνι, σιγομαγειρεμένες για την κατσαρόλα, ροδοκοκκινισμένες για τον φούρνο, με κοτόπουλα Πίνδος όπως δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό COOK BOOK του Κυριακάτικου Έθνους.
Συνταγή: ΗΛΙΑΣ ΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ
Υλικά
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο Πίνδος
Προετοιμασία
1.Αλατίζουμε και βάζουμε μπόλικο πιπέρι στα κομμάτια του κοτόπουλου.
2.Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο λάδι μέχρι να πάρει χρώμα.
3.Προσθέτουμε το φινόκιο, το σκόρδο, τις πατάτες και συνεχίζουμε για 2 λεπτά ακόμα.
4.Ρίχνουμε τον ζωμό κότας, την ντομάτα και τις πιπεριές Φλωρίνης.
5.Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά περίπου.