Συνταγές ελληνικές και εξωτικές, γρήγορες για το τηγάνι, σιγομαγειρεμένες για την κατσαρόλα, ροδοκοκκινισμένες για τον φούρνο, με κοτόπουλα Πίνδος όπως δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό COOK BOOK του Κυριακάτικου Έθνους.
Συνταγή: ΗΛΙΑΣ ΔΕΜΙΡΤΖΟΓΛΟΥ
Υλικά
4 φιλέτα κοτόπουλου
Προετοιμασία
1.Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
2.Ανακατεύουμε σε μπολ το γάλα, τη μουστάρδα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι.
3.Αλείφουμε με λάδι ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολα.
4.Αλατοπιπερώνουμε καλά τα φιλέτα και τα απλώνουμε στο ταψί.
5.Μοιράζουμε σε κάθε φιλέτο το μείγμα του τυριού πιέζοντας απαλά. Στο πλάι του ταψιού, βάζουμε τα ντοματίνια πασπαλισμένα με το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
6.Ψήνουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν τα φιλέτα.
7.Σερβίρουμε με μπρόκολο και μικρές βραστές πατάτες.